• Посилання скопійовано

Зустрічайте! Перше оновлення плану-графіка перевірок ДПСУ на 2020 рік

Станом на 12.02.2020 р. оновлено лише перші два розділи щодо перевірок юросіб. Згідно з оновленими даними, у 2020 році податківці планують провести 4143 податкові перевірки

Зустрічайте! Перше оновлення плану-графіка перевірок ДПСУ на 2020 рік

Сьогодні, 12 лютого, ДПСУ оприлюднила на своєму веб-сайті оновлений (станом на 12.02.2019 р.) план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2020 рік. Поки що зміни торкнулися лише двох розділів:

  • Розділу І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» 
  • Розділу ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів».

Завантажити їх можна тут >>

Розділ ІІІ «Документальні перевірки платників податків - фізичних осіб» (станом на 24.12.2019 р.) (завантажити)  та Розділ ІV  «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ» з урахуванням коригування (станом на 24.12.2019 р.) (завантажити) поки що залишено без змін.

Згідно з оновленими даними перших двох розділів, у 2020 році податківці планують провести 4143 податкові перевірки юросіб. Це лише на 2 перевірки менше, ніж у початковому варіанті плану-графіка на цей рік.

***

Звертаємо увагу:

  • Зміни відбулися тільки в плані перевірок юридичних осіб. План-графік перевірок ФОП (поки що) залишено без змін.
  • Початковий план-графік перевірок на 2020 рік від 24 грудня 2019 року дивіться тут.
  • Чому податківці взагалі коригують посеред року свій план-графік перевірок? Читайте тут >>
  • Як проводитимуться інспектування від Держпраці та органів місцевого самоврядування у 2020 році? Читайте в аналітиках тут і тут.
  • Хто ще перевірятиме бізнес у 2020 році - дивіться у довіднику.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»