• Посилання скопійовано

Виведення майна з-під податкової застави призупинено до кінця карантину

За повідомленням податківців, послуга щодо виведення майна, яке перебуває в податковій заставі, тимчасово призупинена на період дії карантину

Виведення майна з-під податкової застави призупинено до кінця карантину

ДПС у м. Києві повідомляє, що адміністративна послуга по виведенню майна, яке перебуває в податковій заставі, тимчасово призупинена на період дії карантину.

Такі обмеження пов’язані з тим, що послуга  по виведенню майна з податкової застави, не увійшла до переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП у період дії карантину. Це передбачено Постановою КМУ №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19».

При зверненні до податкового органу просимо враховувати  зазначену інформацію.

Довідково: адміністративна послуга по виведенню майна з податкової застави здійснюється державними реєстраторами прав на нерухоме майно за зверненням обтяжувача – податкового органу.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»