• Посилання скопійовано

Уряд звільнив Муратова з посади голови ДМС. Тимчасово його обов'язки буде виконувати заступник

19 серпня 2020 р. Уряд на черговому засіданні звільнив керівника Державної митної служби Ігоря Муратова (якого призначили на цю посаду в квітні 2020 р.). Тимчасово обов'язки голови ДМС буде виконувати його заступник, Андрій Павловський

Уряд звільнив Муратова з посади голови ДМС. Тимчасово його обов'язки буде виконувати заступник

Кабінет Міністрів звільнив Ігоря Муратова від виконання обов'язків голови Державної митної служби України. Відповідне рішення ухвалене на засіданні уряду 19 серпня. Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

«Кабмін прийняв проєкт розпорядження про увільнення Муратова Ігоря Михайловича від виконання обов'язків голови Державної митної служби України. Кабмін прийняв проект розпорядження про тимчасове покладення обов'язків голови Державної митної служби України на Павловського Андрія Віталійовича (заступник голови Держмитслужби)», – повідомив Мокан.

Нагадаємо, що у квітні тимчасово в.о. голови Державної митної служби призначили Ігоря Муратова.

 

Чому звільнено голову ДМС – коментар Марченка

Зміна т.в.о голови Державної митної служби сталася через зволікання реформування відомства, зокрема в сфері переходу відомства до роботи в форматі єдиної юрособи.

Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко в коментарі для «Інтерфакс-Україна».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: UNN

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»