• Посилання скопійовано

Держспоживслужба Києва склала приблизно 400 протоколів за порушення карантину

Держспоживслужба Києва за останні три місяці склала приблизно 400 адміністративних протоколів за порушення карантинних норм за підсумками перевірок об'єктів господарювання

Держспоживслужба Києва склала приблизно 400 протоколів за порушення карантину

«РБК-Україна» розповідає, що Держспоживслужба Києва за останні три місяці склав близько 400 адміністративних протоколів за порушення карантинних норм за підсумками перевірок об'єктів господарювання. Всього було проведено близько 2 тисяч таких перевірок.

Про це заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан.

За його словами, інспекції проводяться в першу чергу на об'єктах з високим рівнем ризику поширення вірусу.

«Це сьогодні загальноосвітні установи, гуртожитки, ринки. Потім йдуть ресторани, служби побуту», – сказав Рубан.

Також перевірки проводяться у зв'язку зі скаргами громадян. Для цього у Києві створено 10 мобільних груп у кожному районі.

«Держспоживслужба перевірила за останні три місяці близько 2 тисяч об'єктів, складено близько 400 протоколів. Велика частина зайшла в суд, враховуючи всі докази, які ми надаємо суду», – додав Рубан.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»