• Посилання скопійовано

Офіс великих платників податків ДПС незабаром ліквідується, як окрема юрособа

22.10.2020 року до ЄДР внесено запис щодо державної реєстрації рішення про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Офісу великих платників податків ДПС

Офіс великих платників податків ДПС незабаром ліквідується, як окрема юрособа

22.10.2020 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис щодо державної реєстрації рішення про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Офісу великих платників податків ДПС.

Відповідно до Постанови КМУ від 30.09.2020 р. №893 «Про деякі питання територіальних органів ДПС», наказу ДПС України від 08.10.2020 р. №556 «Про ліквідацію територіальних органів ДПС» та наказу Офісу великих платників податків ДПС від 13.10.2020 р. №1181 «Про затвердження персонального складу комісії з ліквідації Офісу великих платників податків ДПС» строк заявлення кредиторами своїх вимог до Офісу великих платників податків ДПС становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Головою Комісії з ліквідації визначено заступника начальника Офісу великих платників податків ДПС Анну ПУЖАЙ-ЧЕРЕДУ.

Поштова адреса : 04119, м.Київ, ВУЛИЦЯ ДЕГТЯРІВСЬКА, будинок 11 Г.

***

Читайте також: Розпочато процедуру ліквідації територіальних органів ДПС

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»