• Посилання скопійовано

На кого поширюватиметься податкова амністія через коронавірус: позиція Гетманцева

Гетманцев навів свою позицію щодо податкової амністії через коронавірус

На кого поширюватиметься податкова амністія через коронавірус: позиція Гетманцева

24 листопада Гетманцев у своєму каналі Телеграм повідомив про президентську ініціативу списання податкових боргів у розмірі до 3060 грн. За його словами йдеться про 4 млн українців.

Списати пропонується борги, чия сума не перевищує 3 тисячі грн та які існують на певну дату, яку визначить майбутній закон.

Він також зауважив, що аналогічна ініціатива, але на суму до 1020 грн, закладена в законопроєкт №4101-д, який рекомендований ВРУ до прийняття у першому читанні.

Проте на думку депутата, президентська ініціатива, з одного боку, принесе радість 4 мільйонам громадян, а з іншого – така амністія це фактично штраф на добросовісного платника податків, який своєчасно погашає свої зобов'язання перед державою.

Але, з урахуванням ситуації з COVID-19, «ініціатива правильна та своєчасна», вказав Гетманцев.

***

Читайте також: Податкова амністія та податкові канікули для «єдинників» 1 групи: карантинні пільги від влади

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»