• Посилання скопійовано

В ДРС знову змінився керівник

Уряд призначив Олексія Кучера керівником Держрегуляторної служби

В ДРС знову змінився керівник

«РБК-Україна» розповідає, що колишній керівник Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер отримав нову посаду. Він призначений главою Державної регуляторної служби.

Про це стало відомо в ході засідання Кабінету міністрів України.

Також, на засіданні затвердили Ніну Уманець посади заступника міністра молоді та спорту, а Сергія Звягінцева – на посаду заступника голови Держмитної служби.

Колишньою главою служби була Ксенія Ляпіна, яка займала посаду з січня 2015-го по жовтень 2019 року. Замість неї тимчасовим керівником був призначений Олег Мірошниченко.

Кучер очолював Харківську область з листопада 2017-го по листопад 2020 року. На місцевих виборах балотувався на пост мера Харкова від партії «Слуга народу». На них він набрав 7,24% голосів. У той же час, Кучер пройшов у Харківську міськраду за списком «Слуги народу».

 

Від редакції: Нагадаємо, що ще 9 жовтня 2019 року уряд прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Державної регуляторної служби України на Олега Мірошниченка. 

***

Читайте також: Ксенію Ляпіну звільнили з посади голови ДРС

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»