• Посилання скопійовано

Готуйтеся до зустрічі з ДПС! Уряд частково скасував мораторій на податкові перевірки

Уряд дозволив провести тимчасово зупинені та незавершені документальні та фактичні перевірки, що були розпочаті на дату запровадження мораторію (тобто до 18 березня 2020 року)

Готуйтеся до зустрічі з ДПС! Уряд частково скасував мораторій на податкові перевірки

Міністерство фінансів України на своїй сторінці у facebook подвідомляє, що рішенням Кабінету Міністрів затверджено постанову, якою скорочено строки дії обмежень в частині дії мораторію на проведення деяких видів перевірок.

Безпосередньо рішенням Уряду надається дозвіл на проведення, зокрема тимчасово зупинених та незавершених документальних та фактичних перевірок, що були розпочаті на дату запровадження мораторію (на 18 березня 2020 року).

У свою чергу заборона на проведення документальних перевірок фізичних осіб підприємців залишається незмінною.

«Помірковане надання дозволу на проведення деяких видів податкових перевірок – це не збільшення тиску на бізнес, а відновлення можливості забезпечити рівні умови ведення бізнесу для всіх» – пояснює заступниця Міністра фінансів Светлана Воробей.

Детальніше за посиланням.

Від редакції: Зауважимо, що поки тексту постанови ще не оприлюднено. Тому не відомо з якої дати ДПС відновить окремі планові та фактичні перевірки. Про це повідомимо окремо. 

***

Читайте також:

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»