• Посилання скопійовано

ДПС викрила нову схему при експорті товару

Податківці виявили схему ухилення від оподаткування при експорті товарів вартістю 2 млрд гривень

ДПС викрила нову схему при експорті товару

Податківцями у м. Києві встановлено факти експорту горіхів волоських, сільгосппродукції, лікарських засобів на суму понад 2 млрд грн рядом суб’єктів господарювання.

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у м. Києві встановлено, що посадові особи суб’єктів господарювання приховали джерело походження горіхів волоських, сільгосппродукції, лікарських засобів загальною вартістю майже 2 млрд грн, які в подальшому було реалізовано за межі митної території України. Податкова звітність до контролюючого органу не подавалась, податкові накладні на продаж товарів не реєструвались.

Зазначені факти відпрацьовуються у межах кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 212 ККУ.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»