• Посилання скопійовано

З 4 березня діє закон про ліквідацію податкової міліції

4 березня набрав чинності Закон №1156. За ним податкова міліція має бути ліквідована в термін, що не перевищує шість місяців з дня набрання чинності Законом про створення Бюро економічної безпеки (але його ще не підписано)

З 4 березня діє закон про ліквідацію податкової міліції

Нагадаємо, що ще 29 січня ВРУ прийняла законопроєкт №4090 «Про внесення змін до прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні" щодо терміну набрання чинності окремими положеннями».

І ось 1 березня Закон №1156-IX було підписано Президентом. Про це свідчить інформація з картки законопроекту №4090. Остаточний текст Закону вже опубліковано. Його можна переглянути тут.

За ним передбачалося відкладення набуття чинності положеннями даного Закону до дня прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про початок діяльності Бюро економічної безпеки України, але не пізніше шести місяців з дня набрання чинності Законом України «Про Бюро економічної безпеки України».

Відповідні зміни внесено до абз. 3 п. 1 Розділу ІI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

3 березня 2021 року опубліковано Закон №1156 в Голосі України. Відповідно він почав діяти з 4 березня.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»