• Посилання скопійовано

Держпродспоживслужба спільно з Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей контролюватимуть виконання законодавства про рекламу

Сторони домовилися про співпрацю в напрямку забезпечення контролю за виконанням вимог законодавства про рекламу азартних ігор рекламодавцями, виробниками та розповсюджувачами реклами

Держпродспоживслужба спільно з Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей контролюватимуть виконання законодавства про рекламу

Держпродспоживслужба та Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей домовилися про співпрацю. Вони разом контролюватимуть виконання вимог законодавства про рекламу азартних ігор. Відповідний меморандум підписали Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та Голова Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Іван Рудий.

«Це питання є надзвичайно чутливим для багатьох українських родин. Тому так важливо, щоб реклама азартних ігор була виключно в рамках, визначених законом. Співпраця з профільною комісією допоможе нам бути більш ефективними в здійсненні такого контролю», – зазначила Владислава Магалецька.

Сторони домовилися про співпрацю в напрямку забезпечення контролю за виконанням вимог законодавства про рекламу азартних ігор рекламодавцями, виробниками та розповсюджувачами реклами.

В рамках меморандуму відбуватиметься обмін інформацією та досвідом у сферах діяльності сторін. Крім того, сторони спільно працюватимуть над розробленням проєктів нормативно-правових актів, що стосуються предмету меморандуму, та їх подальшим впровадженням.

Нагадаємо, до сфери відповідальності Держпродспоживслужби належить, зокрема, захист прав споживачів реклами.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»