• Посилання скопійовано

Податківці ретельно перевіряють статутний капітал «єдинників»

Податківцями викрито схему заниження вартості активів юрособи-«єдинника» при відчуженні частини статутного капіталу

Податківці ретельно перевіряють статутний капітал «єдинників»

Співробітниками підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС в Івано-Франківській області викрито схему заниження вартості активів при відчуженні частини статутного капіталу.

Встановлено, що засновником товариства відчужено належну йому частку у статутному капіталі із заниженням вартості на суму понад 24 млн грн, у результаті чого не сплачено єдиного податку до бюджету в сумі понад 2,5 млн гривень.

У теперішній час тривають слідчі дії в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 ККУ.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»