• Посилання скопійовано

Держпраці та Держпродспоживслужба домовилися про співпрацю з питань здійснення ринкового нагляду

Під час заходу Ігор Дегнера наголосив на необхідності акумуляції спільних зусиль для мінімізації нехарчової продукції, яка не відповідає встановленим вимогам

Держпраці та Держпродспоживслужба домовилися про співпрацю з питань здійснення ринкового нагляду

Держпраці розповідає, 21 грудня в.о. Голови Держпраці Ігор Дегнера провів робочу зустріч з Головою Держпродспоживслужби Владиславою Магалецькою, під час якої очільники відомств домовилися про співпрацю у напрямі здійснення ринкового нагляду з метою забезпечення відповідності продукції встановленим вимогам.

Під час заходу Ігор Дегнера наголосив на необхідності акумуляції спільних зусиль для мінімізації нехарчової продукції, яка не відповідає встановленим вимогам. Взаємодія служб сприятиме підвищенню ефективності виявлення небезпечної продукції та контролю виконання обмежувальних заходів.

Заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк окреслила вкрай необхідну потенційну площину співпраці, зокрема в частині проведення спільних заходів державного ринкового нагляду щодо продукції, яка підпадає під дію технічних регламентів у межах сфери відповідальності Держпраці та Держпродспоживслужби.

Сторони обговорили можливість здійснення спільних заходів державного нагляду (контролю) вже у 2022 році для ефективної роботи за напрямами, дотичними до обох відомств.

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»