• Посилання скопійовано

ВРУ не задоволена роботою Держпродспоживслужби

Комітет ВРУ з питань агрополітики визнав незадовільною роботу керівництва Держпродспоживслужби

ВРУ не задоволена роботою Держпродспоживслужби

Відповідне рішення Комітет ухвалив під час засідання у режимі відеоконференції у п'ятницю, 17 червня. Повідомляє сайт ВРУ.

Голова Комітету Олександр Гайду розповів, що роботу керівництва Держпродспоживслужби визнали незадовільною з кількох причин:

  • Через бездіяльність ДПСС підприємства, які вирощують тварин, не забезпечені вушними бірками. Це зупиняє переміщення та реалізацію худоби, а власники незареєстрованих тварин не можуть продати молоко та м’ясо;
  • ДПСС відмовляється реєструвати сільгосптехніку через необґрунтовані зауваження до форми сертифікатів затвердження типу;
  • Є зауваження до якості роботи ДПСС у рибній галузі. У той час, коли ДПСС мала б сприяти розширенню ринків збуту, відбувається перешкоджання господарській діяльності.

«Ми як депутати не можемо не реагувати на ситуацію, що склалася, тому вирішили звернутися до Кабінету Міністрів і вже чекаємо на відповідну реакцію. Ми не можемо ставити під удар питання продовольчої безпеки України, а особливо в той час, коли робота аграріїв є пріоритетом для всієї держави», - зазначив Олександр Гайду.

***

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»