• Посилання скопійовано

Створено Секторальну робочу групу з підтримки розвитку сектору економбезпеки

БЕБ ініціювало створення постійно чинного консультативно-дорадчого органу для забезпечення системного підходу до впровадження реформи в секторі економічної безпеки України

Створено Секторальну робочу групу з підтримки розвитку сектору економбезпеки

Секретаріат Кабінету Міністрів України погодив створення Секторальної робочої групи з підтримки розвитку сектору економічної безпеки України ініційованої Бюро економічної безпеки України.

Мета діяльності групи є координація взаємодії у напрямку підтримки розвитку сектору економічної безпеки України та проведення постійного діалогу з партнерами з розвитку, узгодження спільних напрямів співробітництва в рамках діючих проектів міжнародної технічної допомоги, а також обговорення та узгодження напрямів співробітництва в ході підготовки майбутніх проектів.

До групи доєдналися представники міжнародних організацій, іноземних дипломатичних представництв в Україні, а також Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Наступним етапом стане обрання керівництва Секторальної робочої групи та затвердження складу секретаріату.

БЕБ ініціювало створення постійно діючого консультативно-дорадчого органу «Секторальної робочої групи з підтримки розвитку сектору економічної безпеки України» для забезпечення системного підходу до впровадження реформи в секторі економічної безпеки України, на виконання положень Стратегії національної безпеки України, затвердженої Указом Президента України від 14.09.2020 № 392/2020, підтримки інституційного розвитку БЕБ, впровадження міжнародного досвіду, а також залучення міжнародної технічної допомоги.

***

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»