• Посилання скопійовано

Позов Нефьодова до КМУ: окружний адмінсуд Києва відкрив провадження та призначив засідання

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження та призначив на 1 липня підготовче засідання у справі за позовом Максима Нефьодова до Кабінету Міністрів України

Позов Нефьодова до КМУ: окружний адмінсуд Києва відкрив провадження та призначив засідання

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження та призначив на 1 липня підготовче засідання у справі за позовом Максима Нефьодова до Кабінету Міністрів України щодо поновлення його на посаді Голови Державної митної служби.

Нагадаємо, позивач, просить суд визнати протравним та скасувати Розпорядження Кабінету Міністрів України, датоване 24 квітня, «Про звільнення Нефьодова Максима Євгеновича з посади Голови Державної митної служби України» і просить поновити його на зазначеній посаді.

Водночас, позивач – Максим Нефьодов, просить ОАСК стягнути на його користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу  виходячи з розміру його середньоденної  (годинної) заробітної плати.

***

Читайте також:

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»