• Посилання скопійовано

Відсторонені працівники продовжують звертатися до судів

До ОАСК надійшов ще один позов щодо відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19

Відсторонені працівники продовжують звертатися до судів

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Державної установи «Академія патрульної поліції » щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ Академії патрульної поліції від 08.11.2021 р. про відсторонення його від виконання службових обов’язків та стягнути на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу. Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Це вже дев’ятий позов до суду стосовно відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19 за останній місяць. Раніше ми повідомляли про оскарження наказів Державного космічного агентства та НКРЕКП.

***

Всі новини щодо відсторонення працівників дивиться за посиланням.

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»