• Посилання скопійовано

За втрату довідки про реєстрацію КОРО та реєстраційного посвідчення до РРО штрафів не буде

Однак, як зауважують дніпропетровські податківці, платник податків повинен звернутися до органів ДФС з метою отримання дублікату

За втрату довідки про реєстрацію КОРО та реєстраційного посвідчення до РРО штрафів не буде

ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідальність за порушення норм із застосування РРО або з регулювання обігу готівки визначена Законом про РРО і Указом Президента України від 12.06.1995 №436/95.

Вищевказаними нормами чинного законодавства відповідальність за втрату реєстраційного посвідчення до РРО та довідки про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій не передбачена.

При цьому, платник податків, який втратив зазначені документи повинен звернутися до органів ДФС з метою отримання дублікату.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»