• Посилання скопійовано

Зустрічайте! Нові форми реєстраційних документів для «єдинників»

Мінфін затвердив нові форми заяви про застосування спрощеної системи оподаткування, розрахунку доходу за попередній календарний рік, запиту про отримання витягу з реєстру платників ЄП та витягу з реєстру платників ЄП

Зустрічайте! Нові форми реєстраційних документів для «єдинників»

Мінфін наказом від 16.07.2019 р. №308 (зареєстрований в Мін'юсті 24.09.2019 р. за №1054/34025) затвердив нові форми:

Про проект цього наказу ми писали раніше тут.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 15.10.2019 р. не опублікований.

Відповідно втратить чинність наказ МФУ від 20.12.2011 р. №1675 "Про затвердження форми свідоцтва платника єдиного податку та порядку видачі свідоцтва, форми та порядку подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та форми розрахунку доходу за попередній календарний рік".

 

UPD_22/10/2019

Наказ №308 було оприлюднено в "Офіційному Віснику" №81 від 22.10.2019 р. Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. 

Тож з 22 жовтня для обрання або переходу на спрощену систему слід застосовувати нові форми заяви. Також з цієї дати для отримання витягу з Реєстру "єдинників" слід застосовувати нову форму запиту. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»