• Посилання скопійовано

Як «єдинникам» отримати витяг в електронній формі: нагадує ДПС

В Е-кабінеті можна надіслати запит через режим «Вхідні/вихідні документи», розділ «Вхідні» або надіслати його за форматом F1302101

Як «єдинникам» отримати витяг в електронній формі: нагадує ДПС

ДПС у Харківській області повідомляє, що режим видачі витягів з реєстру платників єдиного податку доопрацьовано розробником програмного забезпечення.

Усі державні податкові інспекції ГУ ДПС у Харківській області, незалежно від їх розташування, здійснюють обробку Запитів про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку (що направлені фізичними особами – підприємцями) своєчасно, у визначені чинним законодавством терміни.

Платник має можливість переглянути та роздрукувати, зокрема, електронний Витяг з реєстру платників єдиного податку (для якого платник зазначив у Запиті спосіб отримання відповіді: «в електронному вигляді») засобами сервісу «Електронний кабінет»:

Варіант 1. Режим «Вхідні/вихідні документи», розділ «Вхідні», або

Варіант 2. Режим «Перегляд звітності» до надісланого Запиту (код форми F1302101) надходить відповідь - Витяг (код форми F1402101) у вигляді додаткової закладки до форми.

Якщо з будь-яких причин платники не отримали Витяг з реєстру платників єдиного податку, просимо сформувати та направити Запит про отримання Витягу з реєстру платників єдиного податку повторно (наприклад, за допомогою безкоштовного сервісу «Електронний кабінет», режим «Введення звітності», у поточному звітному періоді обрати код форми F1302101 – Запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку).

У разі, якщо платнику необхідно мати оригінал Витягу з реєстру платників єдиного податку, який завірено печаткою, необхідно при подачі Запиту про отримання витягу обрати спосіб отримання відповіді: «безпосередньо в контролюючому органі».

***

Читайте також: До уваги «єдинників»! В Е-кабінеті з’явилися формати для реєстраційних заяв та запитів на витяги

Джерело: ДПС у Харківській області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»