• Посилання скопійовано

Де «єдинники» І та ІІ груп платитимуть тільки 1% від мінзарплати?

В Млинівській ОТГ Рівненської області встановили для підприємців першої та другої груп найнижчі податки в Україні

Де «єдинники» І та ІІ груп платитимуть тільки 1% від мінзарплати?

В Млинівській об’єднаній територіальній громаді, що на Рівненщині, встановили для підприємців першої та другої груп найнижчі податки в Україні. Про це повідомляє «Інвестор-ЮА».

8 травня на сесії ОТГ було прийняте відповідне рішення і вступить воно в дію з 2020 року. Згідно з ним, ставка єдиного податку становитиме всього 1%.

За словами голови громади Дмитра Левицького, такі умови приваблять підприємців з усієї України реєструватися у Млинівській ОТГ.

Сам голова громади заявив, що готовий надати прописку у своїй оселі кожному бажаючому зареєструватися як підприємець і сплачувати податки в Млинівській ОТГ. Окрім цього, він розповів, що в районі є багато будівель з землею, які можна купити в межах 500 доларів і почати розвивати власний бізнес.

Така ініціатива повинна збільшити кількість підприємців в громаді, що підвищить надходження до бюджету. А ці гроші, вже будуть направлені на потреби громади.

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»