• Посилання скопійовано

Чернівецькі «єдинники» І та ІІ групи податок у травні-червні не сплачують

Чернівецьких «єдинників» І та ІІ груп через карантин звільнено на два місяці від сплати податку

Чернівецькі «єдинники» І та ІІ групи податок у травні-червні не сплачують

ДПС у Чернівецькій області повідомляє, що Чернівецька міська рада Рішенням 78 сесія VІІ скликання від 15.04.2020 №2117 зменшила на період з 01 травня до 30 червня 2020 року включно, ставки єдиного податку, визначені відповідно в додатку 1 та в додатку 2 до Положення про єдиний податок, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради VI скликання від 25.06.2015 р. №1635, зі змінами, встановивши їх: для першої групи платників – у розмірі 0 відсотків до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року; для другої групи платників, в тому числі і для платників, які використовують працю найманих осіб – у розмірі 0 відсотків до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»