• Посилання скопійовано

18 вересня – останній день сплати єдиного податку для фізосіб І та ІІ груп

18 вересня 2020 року є останнім днем сплати авансових внесків з єдиного податку ФОПами першої та другої груп за вересень

18 вересня – останній день сплати єдиного податку для фізосіб І та ІІ груп

ДПС у Львівській області нагадує, що 18 вересня 2020 року є останнім днем сплати авансових внесків з єдиного податку фізичними особами – підприємцями, що обрали спрощену систему оподаткування першої та другої груп за вересень.

Довідково: відповідно до п. 295.1 ПКУ платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Такі платники єдиного податку можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»