• Посилання скопійовано

Податківці проводять роз'яснювальну роботу щодо РРО

Під час роз’яснювальної кампанії щодо застосування РРО/ПРРО податківцями столиці здійснюється розсилка інформаційних повідомлень на електронні адреси підприємців

Податківці проводять роз'яснювальну роботу щодо РРО

«Столичні податківці проводять активну інформаційну кампанію щодо використання сучасних касових апаратів. В рамках кампанії щоденно проводяться тематичні заходи. Ми активно співпрацюємо з бізнесом, мої колеги йдуть з роз’ясненнями безпосередньо до ФОПів і ці візити носять виключно інформативний характер».

За словами керівниці столичної податкової, під час таких  зустрічей з платниками, податківці роз’яснюють нововведення, відповідають на актуальні питання громадян та можуть проконсультувати стосовно роботи касового апарату. Окрім того, у рамках роз’яснювальної кампанії щодо застосування РРО/ПРРО, податківцями столиці здійснюється розсилка інформаційних повідомлень на електронні адреси підприємців. Вони містять тематичну інформацію та пам’ятки щодо РРО/ПРРО. Такі листи, як і візити податківців, також носять суто інформативний характер.

На сайті податкової служби створено окремий розділ «Програмні РРО», де платники також можуть знайти всю необхідну інформацію.

Нагадуємо, що з 01 січня 2022 року  застосовувати РРО та/або програмні РРО при здійсненні розрахункових операцій (незалежно від виду діяльності та обсягу доходу) зобов’язані також фізичні особи – підприємці – платники єдиного  податку другої,  третьої та четвертої груп.  

***

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»