• Посилання скопійовано

З 31 липня в Україні запрацював сервіс перевірки вартості індивідуальних автономерів

На сайті номерні знаки згруповані по восьми категоріях і громадянин має можливість відсортувати їх від найдешевших до найдорожчих (і навпаки)

З 31 липня в Україні запрацював сервіс перевірки вартості індивідуальних автономерів

В Україні запрацював сервіс, за допомогою якого можна перевірити вартість номерного знака з бажаної комбінацією цифр. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головний сервісний центр МВС.

З 31 липня набрала чинності постанова КМУ від 24.07.2019 р. №663, згідно з яким розширюється перелік платних номерних знаків, доступних для замовлення громадянами. Відзначається, що послугою можуть скористатися лише власники легкових автомобілів.

На сайті номерні знаки згруповані по восьми категоріях і громадянин має можливість відсортувати їх від найдешевших до найдорожчих і навпаки. Всі платні номерні знаки складаються з чотирьох цифр, які групуються за такими комбінаціями:

  1. Комбінації чотирьох однакових цифр – 30 тис. гривень;
  2. Послідовні комбінації від 0001 до 0009 – 30 тис. гривень;
  3. Три однакові цифри підряд (наприклад, 0777) – 10 тис. гривень;
  4. Дві послідовні пари однакових цифр (наприклад, 1122) – 10 тис. гривень;
  5. Комбінації 0123 і 1234 – 10 тис. гривень;
  6. Комбінації, які починаються з двох нулів, в яких наступні цифри неоднакові (наприклад, 0032) – 8 тис. гривень;
  7. Три однакові цифри не підряд (наприклад, 7077) – 4 тис. гривень;
  8. Комбінації, де однакові: перша та третя цифра, друга і четверта цифра; перша і четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад, 1221; 1212) – 4 тис. гривень.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»