• Посилання скопійовано

Автоперевізникам спростили умови ведення діяльності

Мінінфраструктури скасувало Типову форму договору про здійснення нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на внутрішньообласних маршрутах протяжністю понад 50 км та міжобласних маршрутах

Автоперевізникам спростили умови ведення діяльності

Мінінфраструктури наказом від 05.07.2019 р.  № 514 визнав таким, що втратив чинність, свій наказ від 20.06.2012 р. №331.

Ним було затверджено Типову форму договору про здійснення нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на внутрішньообласних маршрутах протяжністю понад 50 км та міжобласних маршрутах.

Нагадаємо, що цією типовою формою мали користуватися в обов'язковому порядку автомобільні перевізники, крім суб'єктів господарювання, які надають туристичні та екскурсійні послуги власним чи орендованим транспортним засобом, при укладанні договорів про здійснення нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на внутрішньообласних маршрутах протяжністю понад 50 км та міжобласних маршрутах.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Його було опубліковано в "Офіційному Віснику" №60 від 09.08.2019 р. Відповідно з 9 серпня вже не діє типова форма договору.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»