• Посилання скопійовано

До уваги міжнародних перевізників! Кількість дозволів на проїзд Польщею до кінця року обмежена

Як повідомляє Мінінфраструктури, до кінця 2019 року (станом на сьогодні) польська сторона виділила для українських перевізників лише 160 000 штук дозволів на поїздку по її території. Врахуйте це під час планування своєї діяльності!

До уваги міжнародних перевізників! Кількість дозволів на проїзд Польщею до кінця року обмежена

Міністерство інфраструктури України розповідає, що 14.08.2019 року відбулося засідання Комісії з розгляду питань, пов’язаних з оформленням, видачею, обліком та аналізом ефективності використання дозволів на поїздку по територіях іноземних держав.

Основним питанням порядку денного було перегляд обмежень тимчасового характеру по оформленню дозволів Республіки Польща. Уряд чує вимоги перевізників та з 16.08.2019 введено новий порядок оформлення дозволів Республіки Польща.

Так, універсальні дозволи, які дійсні для двосторонніх перевезень будуть оформлюватися по 230 на добу у наступній пропорції:

  • 100 на ПВД Львів;
  • 80 на ПВД Ковель;
  • 50 на ПВД Бориспіль.

На початку вересня поточний залишок буде вичерпано!

Транзитні дозволи у кількості 5400 будуть доступні для оформлення протягом 30 днів з 16.08.2019 на 7 ПВД.

Ще раз наголошуємо, що до кінця поточного року, станом на сьогодні, польська сторона виділила для українських перевізників лише 160 000 штук. Просимо врахувати цю інформацію під час планування своєї діяльності!

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»