• Посилання скопійовано

Кабмін посилить заходи безпеки на дорогах у зимовий період

Для безпеки на дорогах у зимовий період мобілізували всі ресурси (зокрема, завдяки співпраці з приватними компаніями, що мають найсучаснішу снігоприбиральну техніку)

Кабмін посилить заходи безпеки на дорогах у зимовий період

Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

«Для безпеки на дорогах державного значення маємо 4641 одиницю техніки, яка готова оперативно реагувати на складні погодні умови. У розпорядженні облавтодорів – 3363 одиниці. Інші підрядні організації мають ще 1278 одиниць», – сказав голова уряду.

За словами Гончарука, у четвер в регіони поїдуть 54 нових снігоприбиральних авто.

«Більше того, передбачаються ділянки для тимчасової зупинки в разі негоди – понад 800 майданчиків підготують у смугах відведення доріг», – додав він.

Крім цього, на дорогах державного значення встановлять 7 тисяч погонних метрів снігозатримуючих щитів.

Прем'єр зазначив, що фрикційні матеріали для боротьби з ожеледицею на дорогах передбачено в повному обсязі.

«Облавтодори – основні виконавці робіт з утримання доріг і наразі мають достатньо ресурсів для запобігання аварійним ситуаціям на дорогах.

Проте Укравтодор залучає також і приватні будівельні компанії, щоб ефективно посилювати безпеку на автошляхах узимку», – заявили у пресслужбі Кабміну.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»