• Посилання скопійовано

Роботодавець в умовах обмеження транспорту має подбати про своїх працівників, – Зеленський

За словами Зеленського, в умовах обмеження перевезень подбати про доправлення працівників на роботу та з роботи має роботодавець

Роботодавець в умовах обмеження транспорту має подбати про своїх працівників, – Зеленський

Про це в ефірі «Свободи слова» на ICTV сказав Президент Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми розмовляли з великим бізнесом, щоб вони окремо забезпечували автобуси, маршрутки, аби їхні працівники могли доїхати до роботи. Люди чекають відповідь на питання: «А як я доїду на роботу?». При всій повазі, у нас одна найголовніша відповідь: «А як нам, державі, зробити так, щоб якомога менше людей захворіли і – не дай бог – померли?», – зазначив глава держави. 

Він наголосив, що пріоритетом залишається життя людей, а вже потім – робота.

Як повідомлялося, Президент закликав з опівдня середи, 18 березня, припинити залізничне, авіа- та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення, а також роботу метрополітенів.

***

Всі новини щодо коронавірусу>>>

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»