• Посилання скопійовано

Поїздки у метро з 25 травня: якими будуть вимоги?

Основними вимогами для поїздок у метро з 25 травня буде наявність масок, рукавичок і дистанції

Поїздки у метро з 25 травня: якими будуть вимоги?

Кличко під час свого прес-брифінгу щодо ситуації в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень 19 травня  Віталій Кличко зауважив, в Києві вкрай необхідно відновлювати роботу метрополітену.

Київ готується до відкриття метро. На станціях зараз наносять спеціальну розмітку: біля кас, турнікетів, на платформах. Щоб нагадувати пасажирам про необхідність дотримуватися дистанції та елементарних правил безпеки.

Нагадаю, що громадський транспорт столиці перейшов на систему електронного квитка. І після відновлення роботи підземки пасажири зможуть користуватися виключно електронним квитком.

Сплачувати за проїзд на турнікетах можна буде: KyivSmartCard, карткою метро, безконтактною банківською карткою будь-якої платіжної системи на жовтих турнікетах, мобільними додатками Google Pay та Apple Pay, мобільним додатком KyivSmartCity і разовим квитком з QR-кодом (паперовим або електронним). Протягом місяця з дати відновлення роботи пасажири також зможуть використати раніше придбані жетони зеленого кольору. 

Протягом місяця з дати відновлення роботи метро пасажири також зможуть використати раніше придбані жетони зеленого кольору. Про це КМДА зазначила в окремій своїй новині.

«Що стосується наземного громадського транспорту. В ньому пасажири, крім електронних способів оплати, до 1 липня зможуть купувати квиток на проїзд і в кондуктора. До відновлення роботи метро та наземного транспорту електронний квиток можна купити у Т-кiосках. Їх у столиці понад 300. І розташованi вони переважно на зупинках громадського транспорту», – зазначив Віталій Кличко.

***

Читайте також:

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»