• Посилання скопійовано

Як працюватиме метро в Києві з 5 квітня?

З 5 квітня в метро в Києві пускатимуть громадян тільки за спеціальними перепустками

Як працюватиме метро в Києві з 5 квітня?

РБК-Україна повідомляє, що з 5 квітня метро в Києві працюватиме з обмеженнями у зв'язку з важкою ситуацією з коронавірусом. Зокрема, до метро пускатимуть тільки за спеціальними перепустками.

Про це в ефірі "Україна 24" заявила заступник начальника столичного метрополітену Наталія Макогон.

За її словами, що стосується графіка роботи, то метро функціонуватиме в звичайному режимі. Тобто станції будуть відкриватися і закриватися за нинішнім графіком, а також не скорочуватимуть кількість поїздів на лініях.

"У нас будуть ходити поїздт так, як і сьогодні ходять, але людей будуть пускати виключно за спецперепустками. Контролюватимуть поліцейські та чергові по станції, на входах будуть перевіряти перепустки", - зазначила Макогон.

При цьому, за її словами, проїзд за спеціальними перепустками не означає, що він буде безкоштовним.

"Закликаю заздалегідь підготувати засоби оплати проїзду і користуватися безконтактними способами оплати - банківська карта, карта киянина та Kyiv Smart Card", - додала Макогон.

Вона також підкреслила, що спеціальний пропуск на транспорт не можна придбати, їх видають на підприємствах критичної інфраструктури своїм співробітникам.

Нагадаємо, напередодні міська влада повідомила про нові обмеження з 5 квітня, в тому числі на транспорті. Очікується, що вони триватимуть до 16 квітня.

При цьому на міжміський транспорт жодних подібних обмежень не передбачено. Тому люди з передмістя поки зможуть добиратися до Києва.

***

Читайте також:  УВАГА! З 5 квітня в Києві запроваджують повний локдаун (як мінімум, до 16 квітня)

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»