• Посилання скопійовано

Як зареєструвати нерухомість, яка знаходиться на окупованій території

Мін'юст врегулював відносини, пов'язані з держреєстрацією прав на нерухоме майно, що розташоване на тимчасово окупованій території України

Як зареєструвати нерухомість, яка знаходиться на окупованій території

Мін'юст наказом від 28.03.2016 р. №898/5 встановив, що:

1) держреєстрація права власності та інших речових прав на нерухоме майно, що розташоване в межах території АР Крим, міста Севастополя, а також тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей, проводиться незалежно від місцезнаходження такого майна;

2) ведення реєстраційних справ у паперовій формі щодо нерухомого майна, що розташоване:

  • в межах Криму та Севастополя - забезпечує ГУ управління юстиції у Херсонській області;
  • в межах Донецької та Луганської областей -  забезпечує ГУ управління юстиції у Донецькій області та ГУ управління юстиції у Луганській області.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" №25 (05.04.2016).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»