• Посилання скопійовано

«Дебет-Кредит» знає, що потрібно жінці: ТОП-10 цікавих фільмів для приємних вихідних

«Дебет-Кредит» приготував підбірку найцікавіших фільмів для приємного перегляду у вихідні дні про жінок та для жінок

  1) Я не знаю, як вона це робить (2011)

Кейт - фондовий менеджер і мати двох дітей. На відміну від чоловіків, які не можуть робити дві справи одночасно, Кейт відразу може робити сто: міняти пелюшки, продавати і купувати акції, з'ясовувати стосунки з чоловіком, відбиватися від тупого боса і багато чого ще. Життя Кейт - це низка кумедних, незручних і безглуздих ситуацій, у які вона постійно потрапляє в спробах втиснути два життя в одне.

 

 

 2) Малена (2000)

Йому було 13, коли він побачив її вперше. Малена - красуня-вдова, мана чоловіків і предмет заздрості жінок. Дружини розпускають про неї брудні плітки. Чоловіки переслідують її по п'ятах і марять нею.

 

 

3) Щоденник пам'яті (2004)

Зворушлива історія любові, прочитана літнім чоловіком зі старої записної книжки, жінці в будинку пристарілих. Це історія відносин юнака й дівчини з різних соціальних шарів, що жили в Північній Кароліні. Ній та Еллі провели разом незабутнє літо, поки їх не розділили спочатку батьки, а потім Друга Світова війна. Після війни все змінилося: Еллі заручилася із щасливим бізнесменом, а Ній жив наодинці зі своїми спогадами в 200-літньому будинку, котрий йому вдалося відреставрувати. Коли Еллі прочитала про це в місцевій газеті, вона зрозуміла: їй потрібно знайти його й вирішити долю їхньої любові.

 

 

4) Освідчення (2009)

За сюжетом, велике нью-йоркське видавництво, яким керує Маргарет Тейт – справжнє пекло. Маргарет знає незліченну кількість способів лякати, принижувати і пригнічувати своїх підлеглих, з яких найбільше дістається її особистому помічникові Ендрю. Але хлопець змушений все терпіти, оскільки мріє дослужитися до редактора. Раптом виявляється, що імміграційна служба США має ряд претензій до канадки Маргарет, яка нехтує процедурою отримання візи та збирається вислати її з країни. Люта редакторка знаходить рішення моментально: вона збирається вийти заміж за Ендрю. Хлопець погоджується, але щоб не бути звинуваченим у шахрайстві, «закохані» відправляються погостювати до батьків нареченого…

 

 

5) P.S. Я кохаю тебе (2007)

Вони - дві частини єдиного цілого. Вони ті, про кого складена знаменита легенда про половинки. Їм би жити, немов у казках, довго і щасливо та, врешті-решт, померти в один день. Але все змінюється, коли життя вирішує внести свої правки в їхнє життя. Він вмирає, а вона залишається вдовою.

Після смерті він не бажає залишати кохану і залишає їй сім листів, що допомагають їй пережити втрату. В кінці кожного послання - постскриптум зі словами "Я кохаю тебе"....

 

 

6) Посмішка Мони Лізи (2003)

1953 рік. В Америці йде боротьба жінок за свої права, і в цей час Кетрін Енн Уотсон отримує місце викладача історії мистецтв у жіночому коледжі Уеллеслі. Однак серед керівництва та викладацького складу коледжу переважають патріархальні погляди на роль жінки у цьому світі...

 

 

7) Їж, молися, кохай (2010) 

Героїня відчувши життєву кризу вирішила витратити рік життя на подорожі. Mета подорожі стоїть глобальна - осягнути себе, зрозуміти світ навколо і досягти повної гармонії між собою і світом.

 

 

8) Під сонцем Тоскани (2003)

Головна героїня, письменниця Френсіс Мейс, після розлучення з чоловіком вирушає в подорож з легкої руки своїх подруг. Вона вирішує купити віллу в Тоскані, сподіваючись, що це стане початком змін на краще в її житті... 

 

  

9) Дружина напрокат (2011)

Зустрівши Палмер, Денні зрозумів, як справити на цю красуню враження - потрібно розповісти, яка у нього дружина і як непросто живеться в сім'ї звичайному хлопцю. Але співчуття він не дочекався - тепер Палмер хоче познайомитися з його дружиною ближче! Герою нічого не залишається, окрім як звернутися за допомогою до своєї колеги Кетрін. У неї є все - і чарівна зовнішність, і двоє прекрасних дітей... А значить, вона прекрасно підходить на роль жінки, з якою Денні колись пов'язав своє життя. Можливо, любов не за горами? Тільки до кого - ось загадка...

 

 

10) Крихітка на мільйон доларів (2004)

Історія офіціантки Меггі Фіцджеральд, яка приходить у секцію боксу, щоб надбати впевненість у собі. Тренуючись, вона завойовує повагу як у любителів, так і у професіоналів.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»