• Посилання скопійовано

На сьогодні максимальний розмір субсидії становить 24 тис. грн, – Рева

Про це повідомив міністр соцполітики Андрій Рева під час виступу у ВРУ на годині запитань до Уряду

На сьогодні максимальний розмір субсидії становить 24 тис. грн, – Рева

Максимальний розмір субсидії, на сьогоднішній день, складає 24 тисячі гривень. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, виступаючи в парламенті на годині запитань до уряду, передає кореспондент УНН.

«Розмір субсидії має індивідуальний характер: від 0 до 24 тисяч. У нас є такі субсидіанти в Харківській області, які отримують таку суму», – зазначив міністр.

За його словами, середній розмір субсидії на оплату послуг ЖКХ в Україні складає 1681 грн.

При цьому він додав, що такі суми в готівковій формі субсидіанти будуть отримувати до травня, або до кінця опалювального сезону.

Нагадаємо, з березня в Україні розпочнеться виплата субсидій у готівковій формі – ще одна модель монетизації субсидій, коли «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії.

З травня минулого року відмову в наданні субсидії отримали 480 тисяч домогосподарств, з них 3,5 тисяч домогосподарств отримали відмову вже цього року.

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»