• Посилання скопійовано

Забудовників можуть зобов'язати будувати школи в нових житлових масивах

Прем'єр-міністр України В. Гройсман виступає за посилення вимог до забудовників

Забудовників можуть зобов'язати будувати школи в нових житлових масивах

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман виступає за посилення вимог до забудовників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Twitter.

Зокрема, Гройсман вимагає від Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ затвердити більш жорсткі вимоги до забудовників про наявність соціальної інфраструктури в нових масивах.

«Житло будується швидко, люди платять великі кошти, а потім страждають. За відсутності шкіл діти змушені навчатися у три зміни», – зазначив Гройсман.

Нагадаємо, раніше Гройсман доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, а також місцевій владі до кінця року облаштувати школи теплими туалетами.

«Гроші є і розуміння, але треба моніторити, щоб рівень відповідальності був. Зима на вулиці, діти ходять в холодний туалет, це просто ... немає слів. Двадцять перше століття на вулиці», – зазначив Гройсман.

Відзначимо, минулого тижня уряд вирішив направити 1 млрд гривень на забезпечення доступу шкіл до інтернету та встановлення комп'ютерів.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»