• Посилання скопійовано

Мінфін займеться електронною перевіркою отримувачів пільг та субсидій

Уряд прийняв нову редакцію Порядку здійснення верифікації та моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат

Мінфін займеться електронною перевіркою отримувачів пільг та субсидій

Уряд своєю постановою від 22.05.2019 р. №443 прийняв нову редакцію Порядку здійснення верифікації та моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат.

Зазначеним Порядком визначено здійснення верифікації та моніторингу зазначених виплат, умови обміну інформацією між Міністерством фінансів та суб’єктами надання інформації, а також порядок надання Мінфіном рекомендацій органам, що здійснюють державні виплати.

Це забезпечить формування якісної нормативно-правової бази для здійснення державних виплат.

Зокрема, верифікація державних виплат здійснюватиметься в інформаційно-аналітичній платформі. Вона буде розміщуватися на програмно-апаратному комплексі Мінфіну, шляхом проведення аналізу та порівняння параметрів інформації, отриманої від суб'єктів надання інформації, за кожним реципієнтом.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»