• Посилання скопійовано

Як легально придбати прекурсори?

Кабмін затвердив Порядок придбання, перевезення, зберігання і використання прекурсорів у наукових та навчальних цілях

Як легально придбати прекурсори?

Цей Порядок визначає механізм придбання, перевезення, приймання, зберігання, використання, ведення обліку і знищення прекурсорів, включених до таблиці IV переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що використовуються у наукових та навчальних цілях.

Прекурсори використовуються закладами освіти (крім закладів дошкільної освіти) та тими науковими установами, що не надають медичну допомогу, з метою провадження освітньої, наукової та науково-технічної діяльності. Заклади освіти та наукові установи повинні мати ліцензію на провадження відповідного виду діяльності.

Для забезпечення зберігання, перевезення, придбання, використання, знищення та відпуску прекурсорів у закладах освіти та наукових установах керівником призначаються матеріально відповідальні особи з числа працівників такого закладу освіти, наукової установи, на яких покладаються функції з придбання, зберігання, перевезення, приймання, використання, ведення обліку, знищення прекурсорів та з якими укладається договір про повну матеріальну відповідальність.

Прекурсори придбаваються виключно у суб’єктів господарювання, які мають відповідну ліцензію.

Постанова КМУ від 19.06.2019 р. №529 чинна з 26.06.2019 р.

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»