• Посилання скопійовано

Порядок виплати пенсій та допомоги у безготівковій формі оновили через IBAN

Ухваленою постановою передбачається, що номери поточних рахунків, на які зараховуватимуться суми пенсій та грошової допомоги, можуть містити не більше ніж 29 літерно-цифрових символів

Порядок виплати пенсій та допомоги у безготівковій формі оновили через IBAN

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що уряд на засіданні 17 липня 2019 року вніс зміни до Порядку виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.1999 р. №1596. Це передбачено постановою КМУ від 17.07.2019 р. № 630.

Передбачається, що номери поточних рахунків, на які зараховуватимуться суми пенсій та грошової допомоги, можуть містити не більше ніж 29 літерно-цифрових символів.

У разі подання списків на зарахування пенсій та грошової допомоги на поточні рахунки в електронній формі передбачається застосовування кваліфікованого електронного підпису чи печатки, які містять вбудовані апаратно-програмні засоби, що забезпечують захист записаних на них даних від несанкціонованого доступу.

Постанова №630 набирає чинності з дня її опублікування, крім пп. 2 п. 1 цієї постанови, який набирає чинності з 5 серпня 2019 року. Її було опубліковано в "Урядовому кур'єрі" №140 від 25.07.2019 року.

***

Читайте також:

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»