• Посилання скопійовано

Як Мінрегіон пропонує організувати добудову проблемних об’єктів житлового будівництва?

Мінрегіон розробляє законопроект про особливості врегулювання добудови проблемних об’єктів житлового будівництва. Він покладе на місцеві громади технічний контроль та фінансування добудов проблемних об’єктів

Як Мінрегіон пропонує організувати добудову проблемних об’єктів житлового будівництва?

Міністерство розвитку громад та територій України повідомляє, що у них відбулась робоча зустріч з обговорення проекту Закону України «Про особливості врегулювання добудови проблемних об’єктів житлового будівництва», за участю інвесторів «довгобудів», спеціалістів міністерства, експертів та представників ДАБІ, КМДА.

Як зазначила Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак, цей законопроект – «базовий макет» і створювався виключно для того, щоб визначитись із першочерговими кроками у вирішенні питань «довгобудів».

Міністр повідомила, що Мінрегіон чекає на письмові пропозиції щодо законопроекту, які будуть обговорені на наступній робочій зустрічі 28 грудня.

Нагадаємо, 1 листопада 2019 року у Мінрегіоні відбулась перша робоча зустріч щодо розробки концепції проекту закону стосовно врегулювання питань «довгобудів» та шляхів вирішення проблем постраждалих інвесторів.

16 грудня 2019 року Мінрегіон розпочав громадське обговорення проекту Закону України «Про особливості врегулювання добудови проблемних об’єктів житлового будівництва», який розроблено з метою врегулювання правовідносин, що виникли у зв’язку із залученням коштів фізичних та/або юридичних осіб у будівництво проблемних об’єктів житлового будівництва та визначення механізму добудови таких об’єктів.

Джерело: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»