• Посилання скопійовано

Голова комітету ВР з питань соцполітики анонсувала створення Соціального кодексу

Протягом трьох-чотирьох років депутати планують написати новий кодекс законів. Він регулюватиме сферу соціального захисту громадян, аналогічний Соціальному кодексу в ЄС

Голова комітету ВР з питань соцполітики анонсувала створення Соціального кодексу

Голова парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова (фракція «Слуга народу») заявляє про плани протягом трьох-чотирьох років написати новий кодекс законів, який регулюватиме сферу соціального захисту громадян, аналогічний Соціальному кодексу в ЄС.

«У Європейському Союзі соціальний захист громадян виписано в Соціальний кодекс – це закон, який на рівні кодексу, так само як і Цивільний кодекс, описує, що саме захищає країна. Ми, на жаль, такої ось системи поки що не маємо. Прагнутимемо протягом трьох-чотирьох років сформувати такий кодекс в Україні, оскільки це дуже великий проект, але ми вже починаємо його робити», – розповіла Третьякова в ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»