• Посилання скопійовано

У Києві кафе і ресторанам дозволили приймати відвідувачів всередині приміщень

У Києві закладам кафе, ресторанам та іншим закладам громадського харчування дозволили приймати гостей усередині приміщень. Ряд обмежень при цьому збережеться

У Києві кафе і ресторанам дозволили приймати відвідувачів всередині приміщень

РБК-Україна повідомляє, що у Києві закладам кафе, ресторанам та іншим закладам громадського харчування дозволили приймати гостей усередині приміщень. Ряд обмежень при цьому збережеться.

Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації від 22 червня.

Так, у розпорядженні описані та правила роботи кафе і ресторанів всередині приміщень.

Закладам поки заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (максимум - 10 осіб), відкривати буфети самообслуговування і готувати їжу на відкритих кухнях.

Відвідувачі закладів громадського харчування можуть увійти в приміщення тільки в супроводі персоналу. Люди з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не будуть допускатися на територію закладів.

Також кафе та ресторани будуть мати обов'язок встановити антисептики, рідке мило, паперові рушники, проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо. Використані маски та рукавички потрібно збирати окремо.

Працівники зобов'язані обслуговувати гостей в масках і рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять в заклад і пересуваються по ньому.

Нагадаємо, раніше у Держспоживслужбі назвали умови ослаблення карантину в Києві.

Як повідомляло РБК-Україна, що Київ і Вінницька область готові до ослаблення карантину відповідно до нової методології о

***

Читайте такожКиїв готовий до послаблення карантину: що дозволять?

***

УВАГА!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»