• Посилання скопійовано

Шмигаль назвав умову повернення до жорсткого карантину

Уряд встановив ліміт виявлених випадків коронавірусу. Карантин можуть посилити, якщо кількість активних хворих на 100 тисяч населення досягне 60 осіб (Зараз це 50 хворих на 100 тис. населення)

Шмигаль назвав умову повернення до жорсткого карантину

Кабінет міністрів визначив показник, при перевищенні якого в Україні може бути введений жорсткий карантин. Обмеження можуть посилити, якщо кількість активних хворих на 100 тисяч населення досягне 60 осіб.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв’ю BBC, - передає РБК-Україна.

Він нагадав, що Україна вийшла із загального жорсткого карантину. Водночас, у деяких регіонах фіксується зростання кількості хворих.

За словами прем’єра, Кабінет міністрів контролює один із головних показників захворюваності на коронавірус. Наразі цей параметр складає 50 хворих на 100 тисяч населення.

"Ми зробили для себе ліміт у 60 хворих. Це буде момент, при якому треба буде посилювати карантинні обмеження вже на рівні країни і окремих областей", - зазначив Шмигаль.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»