• Посилання скопійовано

Що є головною умовою для перемоги України над COVID-19?

За словами Ляшка, Україна не зможе перемогти пандемію COVID-19, якщо громадяни і бізнес не будуть виконувати обмежувальні заходи

Що є головною умовою для перемоги України над COVID-19?

В Україні щодня фіксують від 800 нових випадків коронавірусу. Розповідає РБК-Україна.

Україна не зможе перемогти пандемію COVID-19, якщо громадяни і бізнес не будуть виконувати обмежувальні заходи, що розробив Кабінет міністрів. У зв'язку з цим в Україні щодня підтверджують 800-1000 нових випадків зараження.

Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі "Україна 24".

При цьому він зазначив, що не прописування норм призводить до того, що люди їх порушують, а це, своєю чергою, формує негативний імідж і потенційне джерело інфікування коронавірусу.

На думку Ляшка, зростання числа інфікованих на пряму залежить від пом'якшення карантину та сприйняття людьми адаптивного карантину як скасування всіх обмежень.

Нагадаємо, за останню добу COVID-19 підтвердили у 914 пацієнтів.

Крім того, до ослаблення карантину не готові Київ і ще сім областей.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»