• Посилання скопійовано

Змінний графік навчання – один з варіантів роботи шкіл з вересня

В Україні розглядають можливість переходу на змінний графік навчання дітей

Змінний графік навчання – один з варіантів роботи шкіл з вересня

«РБК-Україна» розповідає, що Міністерство охорони здоров'я і Міністерство освіти розробляють правила навчання дітей з 1 вересня. Серед іншого, розглядається можливість навчання дітей у дві зміни.

Про це під час брифінгу повідомив голова МОЗ Максим Степанов.

Він розповів, що буде розроблений відповідний регламент і правила навчання під час карантину.

«Ми розглядаємо всі без винятку ситуації, в тому числі й такі, коли діти будуть навчатися у дві зміни», – зазначив Степанов.

На питання щодо роботи медсестри у школах тільки в першу зміну, Степанов заявив, що це повинні вирішити власники й адміністрація навчального закладу – який графік буде у медсестри і як довго вона буде перебувати на роботі.

«Що стосується скринінгу температури. Його можуть проводити й інші працівники школи. Всі ці питання ми закладемо в правилах, які розробляються спільно з Міносвіти. Ми намагаємося зробити максимально зручні правила, але водночас, щоб ці правила створювали безпеку для дітей», – додав Степанов.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»