• Посилання скопійовано

Як буде відновлюватися навчальний процес у Києві?

Департамент освіти КМДА створив групу експертів, які вже 7 серпня представлять план дій щодо відновлення навчального процесу

Як буде відновлюватися навчальний процес у Києві?

Київські школи готуються до нового навчального року. І міська влада робить усе, щоб 1 вересня діти сіли за парти в школах. Але все залежатиме від епідеміологічної ситуації в столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від користувачів Facebook.

«Департамент освіти КМДА створив групу з фахівців, яка вже 7 серпня представить план дій щодо початку навчального року в школах. Місто напрацювало кілька сценаріїв відновлення навчального процесу з огляду на епідеміологічну ситуацію. Сьогодні ми робимо все, щоб діти 1 вересня сіли за парти в школах», – сказав Віталій Кличко. 

Він зазначив, що педагогічні колективи активно готуються до нового навчального року і планують свою роботу. Більшість закладів освіти, за кошти міста, вже придбали дезінфікуючі та антисептичні засоби, засоби індивідуального захисту. Та будуть готові до різних форматів навчання – виходячи з епідеміологічної ситуації.

«Хочу нагадати, що ми виділили майже чотири мільярди гривень на підготовку закладів до нового навчального року. Найбільше коштів – близько двох мільярдів – спрямували на ремонти в закладах освіти та на загальноміські програми», – додав мер Києва.

Так, цього року в столиці планують відкрити сім оновлених закладів освіти. Зокрема, три новозбудованих дитсадка та два – після повної реконструкції. Також мають завершити масштабні реконструкції з добудовами у двох школах.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»