• Посилання скопійовано

Уряд дозволив виїзд з тимчасово окупованого Криму з метою вступу або навчання в закладах освіти

Абітурієнти та особи, які зараховані на навчання до закладів освіти та які проживають в АР Крим та Севастополі, мають право на в’їзд або виїзд самостійно або у супроводі законного представника без обов’язкової самоізоляції

Уряд дозволив виїзд з тимчасово окупованого Криму з метою вступу або навчання в закладах освіти

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 12.08.2020 р. №985-р ухвалив зміни до розпорядження КМУ від 08.08.2020 р. №979-р «Про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя та виїзду з неї, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Відповідно до внесених змін, абітурієнти та особи, які зараховані на навчання до закладів освіти та які проживають на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополя мають право на в’їзд або виїзд самостійно або у супроводі законного представника без обов’язкової самоізоляції, з метою:

  • вступу (подання документів тощо) до закладів освіти на підконтрольній території України;
  • початку навчання (вирішення питань, пов’язаних із початком навчання) у закладах освіти на підконтрольній території України.

Також були внесені зміни стосовно самоізоляції осіб, які перетинають контрольні пункти виїзду з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя. Так, припиняється самоізоляція в разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, який проведено після виїзду з тимчасово окупованої території АР Крим та м. Севастополя.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»