• Посилання скопійовано

Які обмеження будуть у школах різних карантинних зон: нове роз'яснення МОЗ

Навчання в приміщеннях шкіл буде дозволено в регіонах «зеленої», «жовтої» і «помаранчевої» зон, в «червоній зоні» навчання відбуватиметься онлайн

Які обмеження будуть у школах різних карантинних зон: нове роз'яснення МОЗ

«РБК-Україна» розповідає, що у Міністерстві охорони здоров'я роз'яснили, які обмеження будуть діяти в школах різних карантинних зон. Загалом, навчання в приміщеннях шкіл буде дозволено в регіонах «зеленої», «жовтої» і «помаранчевої» зон, в «червоній зоні» – навчання буде проходити онлайн.

Про це під час конференції «Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021» повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

За його словами, вчителям «зеленої» та «жовтої» зон дозволять проводити уроки без масок.

«У той же час в "помаранчевій зоні" ми дамо рекомендації вчителям надягати захисний щиток, який є прозорим і дозволяє передавати емоції, щоб не порушувати освітній процес», – повідомив Ляшко.

При цьому поки що Моз не передбачено медичне обстеження і тестування на коронавірус вчителів у школах. Однак, за словами Ляшка, рекомендації ще будуть переглядатися.

«На наступному тижні планується глобальна конференція Всесвітньої організації охорони здоров'я, ЮНІСЕФ. Там будуть розглядатися питання про те, потрібно чи не потрібно тестувати вчителів, учнів. Саме за результатами цієї глобальної конференції ми оцінимо доцільність перегляду наших рекомендацій», – сказав санлікар.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»