• Посилання скопійовано

МОН хоче змінити «карантинне» дистанційне навчання

Проектом положення від МОН передбачається спрощення процедури організації дистанційного навчання, унормована реалізація змішаного навчання, а також враховані особливості такого навчання під час карантину

МОН хоче змінити «карантинне» дистанційне навчання

Міністерство освіти і науки підготувало новий проект про дистанційне навчання. У МОН очікують, що він буде узгоджений урядом найближчим часом.

Про це на брифінгу повідомив в. о. міністра освіти Сергій Шкарлет. Розповідає РБК-Україна.

За його словами, проект положення вже пройшов громадське обговорення і готовий до прийняття Кабінетом міністрів.

"З урахуванням можливості встановлення в окремих регіонах "червоного рівня" епідеміологічної небезпеки, МОН підготувало новий проект положення про дистанційне навчання. Я сподіваюся, що найближчим часом він буде узгоджений Кабміном", - сказав Шкарлет.

Він зазначив, що проектом передбачається спрощення процедури організації дистанційного навчання, унормована реалізація змішаного навчання, а також враховані особливості такого навчання під час карантину.

Раніше РБК-Україна писало, що в "червоній зоні" карантину процес навчання буде проходити дистанційно.

Нагадаємо, в Держспоживслужбі очікують спалах коронавірусу після початку навчального року.

Також повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров'я розробили рекомендації, за якими на карантин можуть відправити весь клас в разі, якщо коронавірус підтвердять хоча б у одного учня.

***

Читайте також: Як працюватимуть школи з 1 вересня?

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»