• Посилання скопійовано

Уряд спростив процедури закупівель систем киснепостачання та вакцин від грипу

Кабінет Міністрів розширив перелік товарів, робіт та послуг для протидії COVID-19, щодо яких діє спрощена процедура закупівлі та які звільняються від ПДВ

Уряд спростив процедури закупівель систем киснепостачання та вакцин від грипу

МОЗ повідомляє, що Кабінет Міністрів підтримав їх ініціативу та розширив перелік товарів, робіт та послуг для протидії COVID-19, щодо яких діє спрощена процедура закупівлі та які звільняються від оподаткування податком на додану вартість. Відповідна постанова ухвалена сьогодні, 9 вересня, на засіданні уряду.

«Передбачається внесення змін до постанов уряду №224 та №225 щодо спрощеної процедури закупівлі та звільнення від оподаткування податком на додану вартість товарів, робіт та послуг, які використовуються у боротьбі з коронавірусною хворобою. Це питання стосується систем киснепостачання, забезпечення вакцинами проти грипу та проведення вакцинації осіб, які належать до групи ризику із захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», – зазначив очільник МОЗ Максим Степанов.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я прискорило виділення коштів на закупівлю препарату «Ремдесивір», що призначається при лікуванні пацієнтів з коронавірусною хворобою.

Це передбачено постановою КМУ від 09.09.2020 №817.

Джерело: Міністерство охорони здоров'я України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»