• Посилання скопійовано

Україна домовилася про безвіз ще з однією країною

Україна та Гренада домовилися про безвізовий режим. Відповідну постанову 16 вересня схвалив Кабінет Міністрів

Україна домовилася про безвіз ще з однією країною

16 вересня 2020 року постановою Уряду затверджено Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Гренади про скасування візових вимог.

Положеннями Угоди передбачається, що громадяни України та Гренади, які користуються дійсними паспортами, можуть в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої сторони упродовж строку, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів, за умови, що метою їх перебування є туризм або неоплачувана діяльність.

Практична реалізація Угоди сприятиме всебічному розвитку відносин між Україною та Гренадою та посиленню міжлюдських контактів.

Про дату набрання чинності Угодою буде повідомлено додатково після завершення передбачених внутрішньодержавних процедур.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»